breaking news Νέο

Επίσκεψη της υποψήφιας για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ, Θεοδώρας (Δώρας) Αυγέρη στη Βέροια

  • Επίσκεψη της υποψήφιας για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ, Θεοδώρας (Δώρας) Αυγέρη στη Βέροια
  • Επίσκεψη της υποψήφιας για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ, Θεοδώρας (Δώρας) Αυγέρη στη Βέροια
  • Επίσκεψη της υποψήφιας για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ, Θεοδώρας (Δώρας) Αυγέρη στη Βέροια

Την Τρίτη 9/4, η υποψήφια για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ, Θεοδώρα (Δώρα) Αυγέρη πραγματοποίησε προγραμματισμένη επίσκεψη στη Βέροια συνοδευόμενη από το Συντονιστή και κλιμάκιο της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας.

Η επίσκεψη στην πόλη ξεκίνησε από το Δημαρχείο όπου τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, στο γραφείο του.

Στη συζήτηση κινήθηκε γύρω από τα κυριότερα προβλήματα που αφορούν τη πόλη της Βέροιας, τους δημότες της αλλά κ τους κατοίκους γενικότερα της Ημαθίας. Δόθηκε έμφαση στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Βέροιας και στην έλλειψη μέσων συγκοινωνίας προς το νοσοκομείο αλλά και προς τα ορεινά χωριά της Ημαθίας, στη σταδιακή απομείωση του πρωτογενούς τομέα, στις δομές υγείας αλλά και στο έργο των διαφόρων συλλόγων που δραστηριοποιούνται στη πόλη. Έγινε ξενάγηση από δημοτικό υπάλληλο, στον χώρο του Δημαρχείου.

Ακολούθησε προγραμματισμένη επίσκεψη στον σύλλογο κοινωνικής παρέμβασης, παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας σε ευπαθείς ομάδες και υπηρεσιών στήριξης θυμάτων κακοποίησης και υποστήριξης ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές “Έρασμος”.

Έγινε ενημέρωση για το τρόπο λειτουργίας, τον αριθμό του προσωπικού, για τα περιστατικά κάθε είδους βίας και το τρόπο αντιμετώπισης τους.

Πραγματοποιήθηκε βόλτα στην αγορά, στο κέντρο της πόλης, χαιρέτησε και συνομίλησε με καταστηματάρχες και περαστικούς πολίτες αλλά και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία οι οποίοι την υποδέχτηκαν με θέρμη.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο τοπικό υποκατάστημα ΙΚΑ, παρουσία και του υπεύθυνου τομέα υγείας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας, μελος της Κ.Ε, Ιατρό Πέτρο Τσαπαρόπουλο  με εποικοδομητική συζήτηση με τους ιατρούς και νοσηλευτές. Οι εργαζόμενοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα του κλάδου, παραπονέθηκαν για τις οικονομικές αποδοχές τους, για τις τεράστιες ελλείψεις υγειονομικού προσωπικού και τις δυσκολίες στο πρόγραμμα των εφημεριών. Η κυρία Αυγέρη συνοδευόμενη από το κλιμάκιο της Ν.Ε. επισκέφτηκε όλα τα ιατρεία της υπηρεσίας.

                                                                                    Γραφείο τύπου

                                                                           Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής