breaking news Νέο

Από τη Σόνια με αγάπη!

Από τη Σόνια με αγάπη!

Σε μια σημαντική δωρεά προχώρησε η διεθνούς φήμης Βεροιώτισσα σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, η οποία δώρισε μία σειρά από μουσικά όργανα, βιβλία και CD, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων προς τιμήν του Αποστόλου Παύλου, που πραγματοποιήθηκαν προ ημερών στην όμορφη πόλη.

Η αγαπημένη λυρική ερμηνεύτρια, δώρισε μία σειρά από μουσικά όργανα, βιβλία και Cds, τα οποία συγκροτούν μια μικρή Μουσική Βιβλιοθήκη, από την οποία θα μπορούν να δανείζονται τόσο οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καβάλας,  όσο και αυτοί που αγαπούν την κλασική και τη συμφωνική μουσική.

Επιπλέον, κατόπιν δικής της παρότρυνσης, και το ίδρυμα Ιωάννη Αγγελικούση χάρισε πλήθος μουσικών βιβλίων, που προορίζονται για τον εμπλουτισμό της Μουσικής Βιβλιοθήκης.

Από τη μεριά της, η κυρία Θεοδωρίδου εξέφρασε τη μεγάλη χαρά της για την αγάπη που της έδειξε η τοπική κοινωνία της Καβάλας και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλει από κοινού με το σύζυγό της, συνθέτη και μαέστρο Θεόδωρο Ορφανίδη, να φέρουν πιο κοντά τα παιδιά και τους νέους στη μουσική και στα σημαντικά οφέλη που προσφέρει.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής