breaking news Νέο

Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν.Η.

  • Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν.Η.
  • Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν.Η.
  • Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν.Η.
  • Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν.Η.
  • Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν.Η.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας, όπως αυτό προέκυψε ύστερα από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες της ένωσης, συναντήθηκε με το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας Α/Δ΄ κ. Σιμούλη Χρήστο, καθώς και τους Δημάρχους Βέροιας κ. Βοργιαζίδη Κωνσταντίνο, Νάουσας κ. Κουτσογιάννη Νικόλαο και Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνη Παναγιώτη και με τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδη Κωνσταντίνο, στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών επισκέψεων. Τα μέλη του νέου Δ.Σ. της Ένωσής μας με επικεφαλής τον Πρόεδρο αυτής, Απόστολο Μούρτη, δέχτηκαν τις ευχές του Αστυνομικού Διευθυντή, των Δημάρχων και του Αντιπεριφερειάρχη  για υγεία και δύναμη, προκειμένου να φέρουν σε πέρας με επιτυχία το έργο τους. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων αυτών συζητήθηκαν επίσης θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, εκφράζοντας ταυτόχρονα  τη βούληση για συνέχιση της διαχρονικά καλής συνεργασίας των Δήμων Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας καθώς και της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας.

Ειδικότερα, κατά τη συνάντηση των εκπροσώπων της Ένωσης μας, με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας έγινε εκτενή αναφορά για τα προβλήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό του Νομού μας, καταδεικνύοντας έμφαση στο θέμα της λειψανδρίας και υποστελέχωσης των αστυνομικών υπηρεσιών καθώς και για την έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού και οχημάτων.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής κ. Σιμούλης Χρήστος δεσμεύτηκε για μία αγαστή συνεργασία του ιδίου με την Ένωσή μας, προκειμένου να επιλυθούν όσον τον δυνατόν περισσότερες παθογένειες του παρελθόντος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Μούρτης Απόστολος                          Κωστούλης Κων/νος


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής