breaking news Νέο

Προ των πυλών το Φεστιβάλ Ροδάκινου

Προ των πυλών το Φεστιβάλ Ροδάκινου

Το ότι περνάει γρήγορα ο καιρός, ούτε κουβέντα. Χαμπάρι δεν πήραμε πάλι ότι και ο Μάιος τελειώνει. Και έρχεται ο Ιούνιος, μέσα στον οποίο θα έχουμε ένα φεστιβάλ με γεύση ροδάκινου στη Βέροια. Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου και φιλοδοξεί να αναδείξει το βασικό εξαγώγιμο προϊόν της περιοχής μας μέσα από τη φωτογραφία, τη γαστρονομία και το παιχνίδι, μετατρέποντάς το παράλληλα σε τουριστικό πόλο έλξης.

Το 3ο Φεστιβάλ Ροδάκινου, που διοργανώνεται από τον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας από 15 έως 17 Ιουνίου, θα έχει απ' όλα: βιωματικές εμπειρίες συγκομιδής ροδάκινων για οικογένειες, παιχνίδια για παιδιά, έκθεση φωτογραφίας, συνέδριο για το ροδάκινο, γιορτή γαστρονομίας, θεατρική παράσταση και συναυλία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και για την περίσταση έχουν εξασφαλιστεί ειδικές τιμές στα ξενοδοχεία της περιοχής, ώστε να ενθαρρύνουν την έλευση των επισκεπτών. Τη διοργάνωση υποστηρίζουν ως συνδιοργανωτές η Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας, το Επιμελητήριο Ημαθίας και ο Δήμος Βέροιας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής