breaking news Νέο

Καλαϊτζίδης σε Σκουρλέτη : «Το βιβλίο των Αιγών, εκδώστε το σε όλες τις γλώσσες και μοιράστε το στις κυβερνήσεις του κόσμου»!

Καλαϊτζίδης σε Σκουρλέτη : «Το βιβλίο των Αιγών, εκδώστε το σε όλες τις γλώσσες και μοιράστε το στις κυβερνήσεις του κόσμου»!

Ένα δερματόδετο βιβλίο με την ιστορία της αρχαίας Μακεδονίας και φυσικά της πρωτεύουσάς της, των Αιγών, δώρισε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης στον υπουργό εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, κατά την επίσκεψή του στο γραφείο του, παρουσία των κυβερνητικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία και υπηρεσιακών του στελεχών. «Σας αφιερώνω το βιβλίο της Βεργίνας, με την προτροπή να το εκδώσετε σε όλες τις γλώσσες και να το μοιράσετε στις κυβερνήσεις του κόσμου», είπε ο αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος παραμένει ανυποχώρητος στην προάσπιση των εθνικών μας δικαίων και φυσικά είναι υπέρμαχος του αγώνα ενάντια στην ιστορική παραχάραξη της ελληνικότητας της Μακεδονίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου από τους σκοπιανούς! Καλό θα ήταν πάντως, ο υπουργός εσωτερικών να το δώσει να το διαβάσει ο ανιστόρητος συνάδελφός του στο υπουργείο εξωτερικών κ. Κοτζιάς, ο οποίος ανήγγειλε συμφωνία για το όνομα, χωρίς  την έγκριση του «Μαξίμου»!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής