breaking news Νέο

Στελεχώνεται η ΒΕΡΟΙΑ

Στελεχώνεται η ΒΕΡΟΙΑ

Η διοίκηση της ΒΕΡΟΙΑΣ που προέκυψε από την Γενική Συνέλευση της περασμένης Δευτέρας δεν έχει χρόνο για χάσιμο, καθώς η ημέρα της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων πιέζει (κάνει ξεκίνημα με κύπελλο) δίνοντας τον πρώτο της αγώνα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη και οφείλει να τρέξει για να προλάβει.

Έτσι μετά τις επιτροπές στις οποίες αναφερθήκαμε στο χθεσινό μας φύλλο, οι οποίες πλαισιώνονται και από εξωδιοικητικά άτομα την Τετάρτη το βράδυ προχώρησε και στην στελέχωση της προπονητικής της ομάδας.

Η επιλογή του Νίκου Παπανώτα και του Αντώνη Νατσιούρα έγινε γνωστή κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Δευτέρας και την αναφέραμε στο φύλλο της Τετάρτης. Χθες Τετάρτη έγιναν γνωστά και τα ονόματα που θα πλαισιώσουν τους δύο στο προπονητικό τιμ της ομάδας. Πρόκειται για τον Δημήτρη Χαλκιά που αναλαμβάνει καθήκοντα σκάουτερ και αναλυτή των αγώνων και τον Θόδωρο Γκίτκο που θα είναι ο γυμναστής τερματοφυλάκων.

Αυτό που απομένει πλέον είναι η ανακοίνωση των πρώτων μεταγραφών, καθώς την Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας ο Νίκος Παπανώτας ξεκινάει εκτός απροόπτου η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών και μέχρι τότε θα έχει συμπληρωθεί κατά το 80% το ρόστερ της.

Βέβαια το ρόστερ της ΒΕΡΟΙΑΣ, όπως ακούσαμε από την διορισμένη από το πρωτοδικείο διοίκηση την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης, δεν είναι τελείως άδειο.

Παίκτες και μάλιστα, αξιόλογοι, που μπορούν να κάνουν την διαφορά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής υπάρχουν είναι αυτοί που είχαν δοθεί δανεικοί την περσινή περίοδο και φέτος επιστρέφουν. Σίγουρα όμως θα χρειαστεί η ομάδα ενίσχυση και αυτό θα συμβεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, αφού δεν υπάρχουν περιθώρια.

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Αποστολίδης Στέφανος

Αντ/δρος: Μεϊμαρίδης Στέλιος

Γ. Γραμματέας: Ασλανίδης Γιάννης

Γ. Αρχηγός: Μπίκας Αχιλλέας

Εφορος Ποδ/ρου: Ιωαννίδης Γιάννης

Έφορος Αθλοπαιδιών: Κουτσιώνης Γιώργος

Υπεύθυνος Τύπου: Μπίκας Κώστας

Μέλη: Σισμανίδης Γιάννης – Νούλας Νίκος


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής