breaking news Νέο

Το σκοτεινό τούνελ ονόματι Ελλάς -Του Γιώργου Κοτζαερίδη

Το σκοτεινό τούνελ ονόματι Ελλάς  -Του Γιώργου Κοτζαερίδη

Πήγαν οι πανηλίθιοι με τα φωτισμένα μυαλά τους και έστειλαν εκτός από την απαραίτητη ανθρωπιστική βοήθεια, όπλα στην Ουκρανία, λες και μας περισσεύουν.

Και τό κάναμε στα γρήγορα, για να δουν οι φίλοι μας ότι είμαστε πάντα πρώτοι και υπάκουα σκυλάκια, για τη δημιουργία εντυπώσεων.

Να βοηθήσουμε το λαό της Ουκρανίας με όποιον τρόπο μπορούμε, το λαό όμως, όχι τα φασιστοειδή που διοικούν τη χώρα και ιδίως τις περιοχές που ζουν οι Έλληνες!! Για διαβάστε λίγο το έργο για το ποιόν αυτών των ναζιφασιστοειδών. Διότι λίγοι ξέρουν ότι πριν λίγο καιρό η χώρα αυτή αποχαρακτήρισε σαν μειονότητα τους Έλληνες αυτών των περιοχών εν αντιθέσει με τους Τατάρους Τούρκους, για να κολακέψει την Τουρκία.

Και ενώ οι περισσότεροι Ευρωπαίοι το παίζουν.... μούγκα, το Ελλαδιστάν έκλεισε και τον εναέριο χώρο στους Ρώσους, πρωτοπόροι σε αυτό, για να μην έρθει κανένας τουρίστας στη δύστυχη αυτή χώρα με τους πιο κουφιοκεφαλάκηδες πολιτικούς.

Και όταν λήξει αυτό και τα τύμπανα του πολέμου ηχήσουν από τη διπλανή γείτονα, που τώρα προσπαθεί να επωφεληθεί της κατάστασης αυτής, ποιος θα μας στηρίξει?

Οι Ρώσοι, οι Γερμανοί, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι ή οι Αμερικανοι? Όσο μας στήριξαν και στο παρελθόν, που πάθαμε τα μεγάλα μας χουνέρια.

Ήδη πάθαμε το κάζο με τους ...... φίλους μας Αμερικανούς με τον αγωγό φυσικού αερίου της Ανατολικής Μεσογείου.

Ποιός μας στήριξε στα γεγονότα του Έβρου? Κανείς, όλοι τους σφύριζαν αδιάφορα.

Και το πιο αποκρουστικό είναι ότι κάθε τόσο παραδέχονται στην τηλεόραση ότι τη μοιραία στιγμή θα είμαστε μόνοι απέναντι στο θεριό!! Μα τότε γιατί να είμαστε πάντα μπροστάρηδες και υποτελείς?

Δυστυχώς προβλέπω στο μέλλον δύσκολες καταστάσεις και όταν σκέπτομαι τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας σε τι κόσμο θα ζήσουν, με αυτούς τους ανίκανους ηγέτες μας, είτε είναι δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, προβληματίζομαι και φοβάμαι.

Φοβάμαι, διότι δεν διακρίνω ούτε μια αχτίδα φωτός στο σκοτεινό τούνελ, που λέγεται Ελλάς.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής