breaking news Νέο

Τέσσερις τραυματίες από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών στο Νοσοκομείο Βέροιας

Τέσσερις τραυματίες από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών στο Νοσοκομείο Βέροιας

Σε επιφυλακή τέθηκε από χθες και το Νοσοκομείο Βέροιας μετά το τραγικό δυστύχημα με την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Ένα δυστύχημα που συγκλόνισε όχι μόνοι την ελληνική, αλλά και την παγκόσμια κοινότητα, με τους 40 (μέχρι στιγμής) νεκρούς και τους δεκάδες τραυματίες.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Βέροιας Ηλία Πλιόγκα, στο νοσοκομείο της πόλης νοσηλεύονται τέσσερα άτομα εκ των οποίων η μία είναι φοιτήτρια. Το ευτύχημα είναι πως και οι τέσσερις τραυματίες είναι καλά στην υγεία τους.

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Πλιόγκας έγραψε τα εξής:

"Συγκλονισμένος. Συνομίλησα και με τους τέσσερις τραυματίες επιβάτες που νοσηλεύουμε στο Νοσοκομείο μας. Μεταξύ αυτών και μια φοιτήτρια. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους. Έζησαν τον εφιάλτη και τη φρίκη. Εκτός από την ιατρική φροντίδα, δέχονται ήδη υποστήριξη και από τους ψυχολόγους μας.

Η Ελλάδα πενθεί. Η σκέψη μας στους ανθρώπους που έφυγαν και στις οικογένειές τους".

 

40χρονη στρατιωτικός από τη Βέροια στη λίστα των νεκρών

Μια 40χρονη γυναίκα στρατιωτικός από τη Βέροια είναι ανάμεσα στους νεκρούς του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, σύμφωνα με πληροφορίες.

Πρόκειται για τη Λένα Δουρμίκα, μητέρα δύο παιδιών, η οποία υπηρετούσε ως ΕΠΟΠ στον1ο Λόχο Διαβιβάσεων στη Βέροια και επέστρεφε από την Αθήνα με προορισμό τη Βέροια.

Δυστυχώς δεν σταματάνε τα άσχημα νέα και για την Ημαθία, από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Ένας 23χρονος σπουδαστής από το Αγγελοχώρι, είναι στη λίστα των αγνοουμένων, με τους γονείς του να μην μπορούν να έλθουν σε επικοινωνία μαζί του από το βράδυ της Τρίτης και να έχουν κληθεί για αναγνώριση στη Λάρισα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής