breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Προχωρά ακάθεκτος προς τις εκλογές ο μίστερ «Δράση με Γνώση», Κώστας. Ελπίζουμε να κάνει την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του στο «Αιγές» στο beach bar, να είμαστε με καμιά βερμούδα και να απολαύσουμε τα long drinks μας. Διότι μας κόβεις που μας κόβεις τη Μεθώνη, δήμαρχε, όπου θα βουτούσαμε τα πόδια μας στην ακρογιαλιά, βραδάκι weekend, όχι και να στηθούμε στον κλιματισμό της αίθουσας, να φύγουμε κατεψυγμένοι;

Από το μίστερ Κώστα, πάμε στο μίστερ Μιχάλη. Κι αυτός ετοιμάζεται, Αποστόλου θέλοντος φυσικά και των υπολοίπων βουλευτών της Νου Δου συμμετεχόντων με τους δικούς τους στο «μαζί για τον δήμο Βέροιας».

Διότι άπαξ και δεν βάλουν πλάτη οι «γαλάζιοι», τότε ποιος θα βάλει; Ο Χρυσοχοίδης; Αυτόν άστε τον. Ήρθε, είδε και απήλθε. Το πολύ, πολύ να βάλει κανέναν απινιδωτή στα γραφεία της νομαρχιακής, μην έχουμε κανένα πρόβλημα από τις εξελίξεις που ακολουθούν τον Οκτώβριο.

 

Αν και ένα πουλάκι λέει ότι εκλογές θα γίνουν του χρόνου τον Ιούνιο, που θα είναι και παχιές οι μύγες. Για αυτοδιοίκηση μιλάμε.

Τον Οκτώβριο θέλει θέρμανση, κοκορέτσια, σούβλες, για να ταϊστούν οι ψηφοφόροι.

Ενώ το καλοκαιράκι με ένα τζατζικάκι τίγκα στο σκόρδο, για να φουσκώσουν, μια χωριάτικη, μια φέτα από αυθεντικό γάλα αγελάδας, σε σκόνη φυσικά, θα τη βγάλουν σχεδόν στο τζάμπα.

Βέβαια υπάρχει και ο Θεόφιλος. Πού βρίσκεται ακόμη στο πρώτο στάδιο της λαϊκής θυμοσοφίας, στο «θα πηδήξω μάνα», «θα σε δω γιε μου», όταν θα παρουσιάσει συνδυασμό. 

Σε ένα μήνα, με τα μπάνια του ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων, θα προλάβει; 

Οψόμεθα εις Βέροιαν.


Χαλκίδης
Χρυσοχοϊ΄΄δης
Κορωνάς

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής