breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Πρωτότυπη διαμαρτυρία: Πατέρας φόρεσε τα ρούχα της κόρης του σε σχολείο για να δείξει ότι το ντύσιμο είναι προκλητικό

Σε μια διαμαρτυρία που τράβηξε την προσοχή, ένας πατέρας από την Αριζόνα, ο Ira Latham, έκανε μια τολμηρή δήλωση σε μια συνεδρίαση της σχολικής περιφέρειας Higley Unified School District στο Gilbert της Αριζόνα. Ο πατέρας έβγαλε τα ρούχα που φορούσε και έμεινε με ένα crop top και ένα μίνι τζιν για να εκφράσει την έντονη αντίθεσή του στην απόφαση του σχολικού συμβουλίου να χαλαρώσει τους κανόνες ενδυματολογικού κώδικα για τα παιδιά.

Η αντισυμβατική διαμαρτυρία του Latham είχε στόχο να τονίσει τις ανησυχίες του για τη νέα πολιτική του κώδικα ένδυσης, η οποία πίστευε ότι ήταν πολύ επιεικής. Η επικαιροποιημένη πολιτική επέτρεπε σχεδόν οποιοδήποτε ρούχο, αρκεί να μην εξέθετε το εσώρουχο του μαθητή.

Ο Latham είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και εξέφρασε την ανησυχία του, λέγοντας: «Ο ενδυματολογικός κώδικας είναι για να κυκλοφορήσει κάποιος σε μια πισίνα και όχι για σχολείο».

Πριν από την επικαιροποίηση της πολιτικής, απαγορευόταν στους μαθητές να εκθέτουν το στήθος, την κοιλιά ή τη μέση τους. Ωστόσο, ο νέος κώδικας ενδυμασίας περιόριζε μόνο την επίδειξη των εσωρούχων των μαθητών, κάτι που ο Latham βρήκε προβληματικό.

Παρά την τολμηρή και θαρραλέα διαμαρτυρία του Latham, το σχολικό συμβούλιο ψήφισε τελικά υπέρ του πιο χαλαρού κώδικα ενδυμασίας με οριακή διαφορά 3-2.

*****

  • Kύπρος: Η αναφορά στην εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου παρουσίαζε μία απόκλιση... 119 χρόνων

Σε γκάφα υπέπεσε το υπουργείο Παιδείας της Κύπρου, καθώς σε εγκύκλιό του κάνει λόγο για «Εορτασμό Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1821».

Η εγκύκλιος που εστάλη από το υπουργείο Παιδείας, στην Πρεσβεία της Ελλάδας, στον Αρχηγό Αστυνομίας, στην ΕΛΔΥΚ και σε δεκάδες άλλους παραλήπτες, αναφερόταν στην εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1821, παρουσιάζοντας μια απόκλιση 119 χρόνων από το 1940.

Σημειώνεται ότι η εγκύκλιος είναι υπογεγραμμένη από τον Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης, Κυπριανού Λούη.

Σύντομα το λάθος διορθώθηκε και τα... ιστορικά γεγονότα αποκαταστάθηκαν.

*****

  • Πρόβατα έφαγαν χασίς και πηδούσαν πιο ψηλά απ’ τα κατσίκια

Τρελάθηκαν από χαρά δυο κοπάδια, όταν «εισέβαλαν» σε θερμοκήπιο έξω από τον Αλμυρό Βόλου, στο οποίο αγρότης καλλιεργεί… φαρμακευτική κάνναβη. Τα ζώα έφαγαν μία μεγάλη ποσότητα από το οπιούχο φυτό, που ξεπερνά τα 300 κιλά και σύμφωνα με την μαρτυρία του αγρότη, άρχισαν να χοροπηδούν ψηλότερα και απ’ τα κατσίκια.

«Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά καλύτερα είναι τα πρόβατα, γεμάτα τρέλα και…κορδέλα. Τα βλέπουν όλα πανέμορφα», ανέφερε χαριτολογώντας στον Status FM 107,7 Θεσσαλονίκης, και στην εκπομπή Τάδε Έφη…Άρης, ο ιδιοκτήτης της καλλιέργειας φαρμακευτικής κάνναβης.

«Είμαστε η μεγαλύτερη μονάδα θερμοκηπιακής κάνναβης στην κεντροανατολική Ευρώπη. Χάσαμε το 80% της παραγωγής μας από τις πλημμύρες. Την ώρα που προσπαθούσαμε να σώσουμε ό,τι μπορούσαμε, ξαφνικά βλέπουμε μέσα στο θερμοκήπιο πρόβατα και κατσίκια να βόσκουν κανονικά. Βρήκαν τα καημένα πρασινάδα να φάνε γιατί όλη η υπόλοιπη τροφή τους καταστράφηκε, τους αρέσει πολύ η κάνναβη και το χασίς και η πρασινάδα. Την περνάν ζάχαρη τα ζώα. Το πρόβλημα ήταν πώς θα τα κυνηγήσουμε για να φύγουν από την καλλιέργεια, γιατί δεν έφευγαν με τίποτα. Τα πρόβατα πηδούσαν πιο ψηλά απ τα κατσίκια και αυτό δεν γίνεται ποτέ. Λογικό αφού έφαγαν περίπου 300 κιλά», κατέληξε ο ιδιοκτήτης.

*****

  • Νεαρή χόρεψε ζεϊμπέκικο έξω από τη ΓΑΔΑ για να πει «ευχαριστώ» στην ΕΛΑΣ

Με μουσική υπόκρουση του Νότη Σφακιανάκη χορογράφος από την Αθήνα βρήκε ένα πρωτότυπο τρόπο να πει «ευχαριστώ» στην Ελληνική Αστυνομία για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στις 20 Οκτωβρίου ήταν η Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς γιόρταζε ο προστάτης της Άγιος Αρτέμιος, και η νεαρή χορεύτρια πήγε έξω από την ΓΑΔΑ και χόρεψε ζεϊμπέκικο.

Το βίντεο αναρτήθηκε στην πλατφόρμα του TikTok και έγινε viral μέσα σε λίγη ώρα. «Παγκόσμια Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας. Ένα ευχαριστώ για την προσφορά της στην κοινωνία και την πατρίδα μας!», είπε και ξεκίνησε τον χορό μπροστά από το κτήριο,  υπό το τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη «Μα Εγώ Είμαι Έλληνας».

Το παράδοξο, ωστόσο, σε όλο αυτό είναι ότι δεν ήταν «Παγκόσμια Ημέρα για την Αστυνομία», αλλά ότι γιόρταζε ο προστάτης του Σώματος, ο Μεγαλομάρτυρας Άγιος Αρτέμιος. Παρά την παρανόηση πάντως, η Βάνια κατάφερε να συγκεντρώσει 24,7 χιλιάδες like, με κάτι περισσότερο από μισό εκατομμύριο προβολές σε λίγα 24ωρα.


Kύπρος: Η αναφορά στην εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου παρουσίαζε μία απόκλιση... 119 χρ
Πρόβατα έφαγαν χασίς και πηδούσαν πιο ψηλά απ’ τα κατσίκια
Νεαρή χόρεψε ζεϊμπέκικο έξω από τη ΓΑΔΑ για να πει «ευχαριστώ» στην ΕΛΑΣ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής