breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

«Η ήττα στην Ουκρανία είναι εξ ορισμού αδύνατη», έφα ο Βλαδίμηρος Πούτιν.
«Η μη παράδοση στη δουλικότητά μας στις ΗΠΑ, είναι εξ ορισμού αντίθετη», του απάντησε ο Μητσοτάκης.
«Η στόχευση με πυρηνικά όλων των αμερικανικών βάσεων σε Αλεξανδρούπολη, Λάρισα και Σούδα, είναι εξ ορισμού μονόδρομος», του την είπε ο Βλαδίμηρος.
«Ναι αλλά εμείς έχουμε προστάτη το Θείο Σαμ, που είναι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας», του απάντησε εκ νέου ο Κυριάκος.
«Αν φάτε καμιά πενηνταριά πυρηνικούς πυραύλους, θα λέτε το Μητσοτάκη Κασσελάκη», το έκλεισε εκεί ο Ρώσος πρόεδρος.

«Το να είσαι γκέι δεν είναι ιδεολογία, σου έρχεται είτε είσαι φασίστας, είτε αριστερός». Άντε τώρα να διαδηλώσεις στο gay pride και να φωνάξεις «δεν περνάει ο φασισμός».
Και να σου τη βγει ένας μουσάτος με στρινγκ από τη γωνία, με σβάστιγκες στα χέρια και να σου πει, «τι μας λες μωρή κομμούνι»;

Τι σου είναι το εφοπλιστιλίκι, σύντροφοι. Καραβιές τους φέρνει ο Μαρινάκης τους προπονητές στον Ολυμπιακό. Και κάτι ποδοσφαιριστές; Ούτε για μούτσοι στο γιοτ του δεν κάνουν.
Διότι ο Βαγγέλης τους φέρνει και τους στέλνει. Κάτι κάτω, κάτι πάνω και λίρες δεν δίδω, ευρώ δεν δίδω, δολάρια δεν δίδω, πέσος δεν δίδω.

 

Μοναδική αίσθηση του χιούμορ από τον Ηλία Ψινάκη και τα πετυχημένα video του στο «Γηροκομείο», όπως έχει ονομάσει την εκπομπή του. «Αδερφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια» είπε ο παλιός, καλός μου φίλος, Γιώργος Μπόγρης, που ήρθε να με γυμνάσει». 'Εχει το γνώθι σαυτόν ο άνθρωπος. Για αυτό και δεν έχει κόμπλεξ.


Μητσοτάκης
gay pride
μουσάτος με στρινγκ
Μαρινάκης
Ψινάκης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής