breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Άλλο που δεν ήθελαν οι "προοδευτικάρες" της χώρας, για να τα βάλουν με την Ελληνική Αστυνομία.

 

Μια δολοφονία, με μια σχέση έμπλεα στο "σύνδρομο της Στοκχόλμης".  Ένας δολοφόνος δειλός, που τάχα μου θέλησε να αυτοκτονήσει και μετά να πάει στο ψυχιατρείο.

 

Μια γυναίκα ακόμη νεκρή. Όμως δεν χρειάζεται να μαχαιρώνουμε την ΕΛ.ΑΣ. Πρέπει όλες όσες πέφτουν θύματα έμφυλης βίας να καταγγέλουν στην αστυνομία τους κακοποιητές τους.

 

Και φυσικά πρέπει η Βουλή να ψηφίσει ιδιώνυμο σε τέτοιες κακοποιητικές καταστάσεις, ώστε και με το παραμικρό χαστούκι, ο δράστης να πηγαίνει άμεσα φυλακή.

 

Αλλιώς οι "νταήδες" θα συνεχίσουν να δολοφονούν ανυπεράσπιστες γυναίκες.

 

Ποινική δίωξη ενάντια στους 11 ακροδεξιούς των "Σπαρτιατών" άσκησε η  εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος. Σε αυτή διώκεται ως ηθικός αυτουργός ο αρχιναζιστής, Ηλίας Κασιδιάρης. 

 

Μεταξύ των βουλευτών και ο "159", νυν ανεξάρτητος, που καταψήφισε την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης,  Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς.

 

Κρίμα γιατί η Νου Δου ετοιμάζονταν να τον καλωσορίσει, μετά βαΐων και κλάδων (πλησιάζει άλλωστε το Πάσχα), ως τον άσωτο υιό, αφού πριν γίνει φίλος του Κασιδιάρη, υπήρξε ΟΝΝΕΔίτης.

 

Πάνε χρόνια που ο Καρβέλας (ναι αυτή η "γιαγιά" που φοράει περούκα και βάφει τα νύχια του μαύρα) συνάντησε τον μεγάλο Σταύρο Κουγιουμτζή.

 «Κύριε Κουγιουμτζή να ξέρετε πώς εγώ μουσική σαν τη δική σας αγαπώ και θαυμάζω. Αυτά που γράφω τώρα, είναι για να βγάλω κάποια χρήματα και μετά θα το "γυρίσω"». Ο Σταύρος του απάντησε ως εξής: «Καλά κάνεις, αγόρι μου, μην αγχώνεσαι. Απλά η ιστορία θα γράψει: "Νίκος Καρβέλας ίσον τενεκές"».

 

Ε, αυτούς τους τενεκέδες μας παρουσιάζουν ως "'ηρωες" τα κανάλια.

 

Τενεκέδες ξεγάνωτους. 


δολοφονία
Βουλή
Σπαρτιάτες
Κατσιβαρδάς
Καρβέλας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής