Ερευνώντας τη...γαστρονομία της Ημαθίας με το Γιώργο και την Ελένη!
Εξαιρετική ήταν η γαστρονομική παρουσίαση των ημαθιώτικων προϊόντων στο Imathia Quality. Μεταξύ των σεφ που μας παρουσίασαν ιδιαίτερες μακεδονικές γεύσεις, ο Γιώργος Παλησίδης, μέλος της οργανωτικής επιτροπής και ερευνητής γαστρονομίας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και η Ελένη Ψυχούλη, γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής «Chef στον αέρα», που προβάλλεται στο ΣΚΑΪ. Οι γεύσεις τους, όπως και οι παρασκευές όλων των...
Διαβάστε το άρθρο