breaking news Νέο

Ισχυρή έκρηξη αναστάτωσε το Σέλι

Ισχυρή έκρηξη αναστάτωσε το Σέλι

Μία ισχυρή έκρηξη αναστάτωσε το Σέλι, λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Στα πλάνα βίντεο που έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας σπιτιού, φαίνεται η λάμψη από την έκρηξη και περίπου 2-3 δευτερόλεπτα μετά φτάνει και ο εκκωφαντικός ήχος.

«Νομίζαμε ότι έγινε σεισμός. Λίγο έλειψε να ξηλώσει τις πόρτες από τους μεντεσέδες», περιέγραψε χαρακτηριστικά κάτοικος του χωριού.

«Ήταν τόσο δυνατός ο θόρυβος, που νόμιζες ότι κάποιο μαχητικό αεροσκάφος έσπασε το φράγμα του ήχου ή ότι έπεσε αεροσκάφος. Το τηλέφωνό μου “πήρε φωτιά”, καθώς οι κάτοικοι άρχισαν να με καλούν και να ρωτούν τι ακριβώς συνέβη», περιέγραψε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Κοινότητας Σελίου, Γεώργιος Φαρσαρώτος.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, ο εκκωφαντικός θόρυβος προήλθε από έκρηξη που ακολούθησε ένα πυκνό σύννεφο καπνού, στην περιοχή του γηπέδου ποδοσφαίρου.

«Όπως διαπιστώσαμε, επρόκειτο για μία παρέα νεαρών, η οποία τοποθέτησε κροτίδα μεγάλης ισχύος και στη συνέχεια την πυροδότησε, με αποτέλεσμα να σκάσει και να σηκωθεί σύννεφο καπνού», σημείωσε ο κ. Φαρσαρώτος.

Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει ο κ. Φαρσαρώτος, όλα αυτά συνέβησαν τη στιγμή που βρίσκονταν σε εξέλιξη περιπολίες της Πυροσβεστικής και του Στρατού, προς αποφυγή εκδήλωσης κάποια πυρκαγιάς.

«Φυσικά ενημερώσαμε τις αρχές, καθώς κάτι τέτοιο απαγορεύεται, θα μπορούσε να είχε προκληθεί πυρκαγιά και να τρέχαμε τώρα να σώσουμε το χωριό, που βρίσκεται μέσα στο δάσος», πρόσθεσε ο αναπληρωτής πρόεδρος, σύμφωνα με τον οποίο η παρέα των νεαρών αμέσως μετά το ανησυχητικό συμβάν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε προς Βέροια.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής